Bintang Klasik

Kenapa ngan bintang klasik??? 
saje nk kongsi ngan korang pasal Bintang Klasik RTM 2010.. 
ade kne mengena ke ngan Ruby..ade alh ckit.. nk tahu knp???
 sebabnye juara bg pihak perempuan dlm bintang Klasik ni kenalan ruby..
dia penuntut kt tempat ruby study a.k.a junior ruby..
 ok meh tgk story die skit


Shaidatul, Danie juara Bintang Klasik Nasional
Oleh Rabi ‘Atul ‘Adawiyah Ismail
bhnews@bharian.com.my
2010/11/30

Kedua-duanya meraih hadiah wang tunai RM15,000 

TUAH berpihak kepada peserta Melaka, Shaidatul Nadira Shaharum, 20 dan Danie Hasbullah Mohd Razi, 16 dari Selangor) apabila menjuarai kategori wanita dan lelaki dalam pertandingan akhir Bintang Klasik Nasional di Auditorium Tunku Puan Chik, Kompleks Penyiaran Tuanku Muhammad, Seremban, malam Ahad lalu.Persembahan Shaidatul ternyata mempersonakan penonton selain menarik perhatian juri dengan menyampaikan lagu Yang Ditunggu Tak Tiba, nyanyian asal Puan Sri Saloma, ciptaan Datuk Ahmad Nawab.Ketika ditemui, Shaidatul yang juga penuntut di Institut Perguruan Perempuan Melayu, Melaka sudah menjangka kemenangan pada malam itu adalah miliknya. 



“Ternyata kesungguhan saya tidak sia-sia kerana berjaya dinobatkan sebagai Juara Bintang Klasik Nasional. Saya sentiasa mencari peluang untuk menonjolkan diri dalam bidang ini. Setiap kali terbabit dalam nyanyian, saya pasti mempamerkan yang terbaik. “Kemenangan ini akan dijadikan landasan untuk bergelar penyanyi dan memeriahkan lagi persada hiburan tanah air kita,” katanya yang pernah menjuarai Bintang Melakafm 2005 dan 2008, serta pemenang nyanyian kategori solo pada 2003 hingga 2007. 

Bagaimanapun, katanya, minat dalam nyanyian tidak akan sesekali mematahkan semangatnya untuk bergelar guru. Bagi peserta termuda, Danie Hasbullah yang menyampaikan lagu Jauh-Jauh menyifatkan kejayaannya itu di luar jangkaan kerana menerima saingan sengit daripada peserta yang mengambil bahagian. “Saya menerima sokongan sepenuhnya daripada keluarga dan kemenangan ini adalah hadiah untuk mereka. Selepas ini, saya ingin menyertai sebanyak mungkin pertandingan nyanyian untuk menimba pengalaman sebelum bergelar penyanyi dan merakamkan album sendiri,” katanya. Kemenangan itu membolehkan Shaidatul Nadira dan Danie Hasbullah masing-masing membawa pulang hadiah wang tunai RM15,000 berserta trofi dan sijil penyertaan. Saingan tempat kedua dimenangi peserta Perak, Fitri hakim Omar Walid, 17 yang menyampaikan lagu Tiada Esok dan membawa pulang wang tunai RM10,000, beserta trofi dan sijil penyertaan. Tempat ketiga milik peserta Sabah, Fazrul Misran, 24, menyampaikan lagu Hanya Bintang-Bintang, menerima RM5,000. 

Manakala naib juara perempuan, Noor Nazatul Farahin Mohd Hussin, 21 (Kasih Hilang Sekejap) dan ketiga, Norakmazulaika Abd Khalid, 19 (Perpisahan). Hadiah peserta kategori wanita sama dengan hadiah diterima oleh peserta lelaki. Hadiah disampaikan oleh Menteri Penerangan Komunikasi dan Kebudayaan, Datuk Seri Dr Rais Yatim dan isteri, Datin Seri Maznah Rais. Pertandingan anjuran stesen radio, Klasik Nasional di bawah naungan Radio Televisyen Malaysia (RTM) ini, membabitkan 12 peserta yang berjaya dicungkil daripada peringkat saringan sejak Mac hingga Mei lalu. Turut bersaing dalam pertandingan akhir itu, ialah Hasfareza Harun, ang menyanyikan lagu Air Mata Di Kuala Lumpur; Muhammad Fadzli Abdul Wahab (Malam Terakhir); Siti Nirzawati Mohd Shom (Kekasih Pujaan); Syamsul Nizam Ali (Berikanlah Sinarmu); Merazan Mechang (Jika Ku Tahu) dan Florence Lo (Kini Hatiku Telah Tertawan). Persembahan semua peserta diadili Datuk Johari Salleh, Aishah, Datuk Ahmad Nawab, Fauzi Marzuki dan Datuk Mokhzani Ismail, selaku Ketua Juri. 

Penonton turut dibawa mengimbau lagu nostalgia menerusi persembahan daripada Liza Aziz, Latiff Ibrahim, Anis Salwa Alaudin dan Muhaizam Ahmad (Bintang Klasik Nasional 2007), Sabihah Abdul Wahid dan Azwan Sahdi (Bintang Klasik Nasional 2008), Norzarina Nordin dan Azizul Haqim Md Anuar (Bintang Klasik Nasional 2009), Emily dan Lakshman (Bintang Ai Minnal 2010). 


ok benda ni ruby copy paste dr bharian on9... korg nk tau lebih lanjut leh klik sini 
tengok gmbo skit:
:
:
sory xbpe terang..just gune hp..


Kerana Kamu!!!

Kerana Kamu ok... 
Kerana Sape???
kerana kamu lah cik Emieysandra yang comey lotey..
knp dengan die??
sebab die tanye ape tu kuih kaswi, die xcam..
ok lah khas untuk my kakak syg, ruby tunjuk ye kuih yg dibuat petang tadi..



ok ni sebahagian gambar yg ruby dpt snap mase wat kuih ni petang tadi.. nak resipi?? ade mase nnti ruby bg pula ye... to u sis..dah dpt cam x kuih ape ni...

psst: emm nk msk pe ye esok..

Mengandung Rupenya

uwek.. uwek ..muntah- muntah plak.
perut meragam.. 
loya2 tekak.. 
xnk mkan..
 not in mud...
 di hulur mkn pun wat muke toya jek.. wat x endah...
 duk menung jek.. 
adui knp ni...jgn lah knp knp..
.risau amat dh ni.. 
dh berminggu x mahu makn.. 
mata dh layu.. 
tenung org pun xnk... 
jgn lh ape2 terjadi..semua org syg tau..
ye ke syg???
 btul dorg syg... 
lau x mseti dorg x isau kn kn kn.. 
emm bg mkn mhl2 pun still xnk juga...
sory lh ye korg korg...
setelah berminggu-minggu bru lah terkesan emm mengandung rupenya..
kire alahan mengandung r tu pai xnk mkn...
but now dh ok...
hah sape ngandung???
 mesti plik kn...
ruby??? 
memg x lh kn x khwin lg..
nk tau sape???
 :
:
:

haha ni lah die si comot (Kabus) kucing ruby...

hehe die yg mengandung a.k.a bunting... korg igt manusia jek alah mengandung kucing pun tau.. kelakar pai xnk mkn n muntah..sweet... 
semoga kmu dpt ank2 yg comel ye syg...

Manjekan Diri

Akhirnye setelah beberapa minggu cuti sem bru ruby dpt manjekan diri ni...manjekan??? emm bagagaimna?? hehe ruby sebenarnya g salon lah semalam...ruby suke layan rambut ni + servis kedai tu amat mesra pelanggan.. padahal xde pape yg nk di bikin g semata2 cuci rambut jek...haha padahal leh wat kt uma jek pun kn.. tp pe slh sekali sekala memanjakan diri di salon...ye x??? huhu sangat happy dpt menenangkan fikiran juga.. emmm harumnya rambutku..ngeh ngeh ngeh 



curi-curi ambil gambar


pssst: dulu ruby ni ala tomboy skit tp now dh jd gurl (feminin)... jnji beb syg rmbut selalu bg pnjg2...hehe

NINA'S COLLECTIONS GIVEAWAY

kali ni ruby nak join giveaway..anjuran NINA
 meh tengok banner 


klik sini untuk tahu maklumat lebih lanjut

tarikh tutup: 1 Diesember 2010

ruby nak tag:


Friendship Award

tq to kak ida bab sudi bagi award ni kat ruby...
sangat2 terharu tau
dh lame x dpt award...
lau dpt macam ni selalu sangat happy woh...
tq kak...syg lebih r..muakz...

ok ruby nk tag blogger secara rawak ok...sape yang kne...
jeng
 jeng
 jeng
:
:
:
:

Sakit Perempuan

Adui..sakit itu datang lagi... bisa dan tersangat bisa... sory ruby not in mud wat entry...teramat sakit... huhu wahai lelaki ketahuilah sakit perempuan itu sangat2 sakit...so jgn marh2 lau gurlz itu emo2 tiap bulan..kerana dia teramat sakit menanggungnya... semoga Ruby ok esok hari n leh wat entry baru... doakan ye... 
huhu ruby nk berkuak dulu... 
tada semua..nite :(



Holiday

Hye semua...
semalam ruby n family g holiday kt A'Famosa water world.. 
kmi pergi 12 org termasuk juga ngan cousin2 ruby..
sangat seronok tau walaupun tiap tahun kmi akan ke situ..
 klu org lain mesti dh bosan.. 
yela klu x silap dr umor ruby 8thun smpailah sekrg tetap pergi ke situ untuk main2...
sgt seronok wlpun kakak ruby x pat join bb sibuk ngan thesis die..
sory lah sis nnti kite g lg ye..
.dr jam 10 pagi ruby berendam dalam air smpai r kul 6 petg... 
haha memg lepas gian btul r... bb ruby memg gile swim... 
yg penting ruby dpt wat aktiviti tahunan ruby... 
nk tau pe die????... tunggu sat noh...hehehe :)

 
ni die pintu depan A'Famosa


Opss Sory Gambar Jauh...

Ni time awal2 sampai tunggu tukar tiket

Hah ni tempat si adik ruby main2..paling bez my dad pun join..hehehe



Hah ni lah aktiviti tahunan ruby... klu datang ruby mesti serbu sini... 
haha bukan calang2 org leh naik.. bb akan gayat.. 
Yg ade skit jantung ke, mengandung sume xleh naik..
Yg bez masa ruby naik ruby sorg jek gurl.. 
Ruby dapt naik 4 kali jek semalam
 bb dh x larat nk panjat tangga yang tinggi tu... 
ruby catat rekod dlm family bb xde sape pun yg berani naik
 event my dad n cousin2 lelaki.. 
haha bukn nk belagak tp tu lah dunia ruby sangat suke benda2 yg adventure.. 
sometime my chenta hati pun geleng kepala... sory syg...hehehe :)





ok ni time blik... muke pun dh burn tersangat paling nampak kt hidung... 
skli tengok mcm bru lepas nanges.. 
blik2 sume kelaparan kami singgah makan ikan bakar kt anjung batu..nyumi...
Anyway sgt happy semalam bb dpt lepas gian swimming.. 
klu korg nk tau ruby mmg atlet swimming... 
oppss tercakap plak.. 
bab tu nnti ruby entry lain pulak ye... 
to all my frenz happy holiday 

MamaGee's Contest

Yuhu kali ni ruby nak join contest anjuran MamaGee's... huhu sangat teruja kerana mengutamakan warna kegemaran Ruby iaitu Pink.. 
hadiah2 die pun bez n very2 sweet...
 ni tema MamaGee's:
:
:

**Me + My PINK Stuff**
kalau korang nk join klik sini..

ok Ruby pertaruhkan gambar ini:
:
:
 'I'm a BIG FAN of MamaGee's blog!!"


p/s: hehe gambo ni nampak mcm childish cikit..bb ruby jayakan watak kanak-kanak dalam persembahan sosiodrama

Follower Bertuah Giveaway

Ok kali ni ruby nk join giveaway setelah di tag oleh NOTAAMI..
giveaway ni dianjurkan oleh AAINAA NADIRAH..papepun meh tengok banner

nak tau lebih lanjut meh KLIK SINI

ok ruby dah follow dengan ID (nabihafadzli)

nak tag 3 blogger:

untuk yang di tag..cepat2 wat bb arini ari last...

Kontest Gambar Paling Lucu

First of all tq to Miss Nuyu bb tag Ruby untuk join dis kontest...
Kontest ni di anjurkan oleh MISS NOIE


ok ni banner die..lau nk tau maklumat lebih lanjut KLIK SINI

ok ruby nak pertaruhkan gambar ini:
:
:


Ruby rase pelik jek tengok gmbo ni.. tu yg rase cm lucu :)
so terpulang kt penganjur nk nilainye... 

di sini ruby nak tag:

dan

untuk yang lain,semoga berjaya

Raye Aidiladha di Hospital

Salam semua.. kali ni Ruby nk cite pasal Raye Aidiladha.. kali ni ade sikit sedis skit lah... bb Ruby x sambut raye semeriah selalu... beberapa hari sebelum raya kami dapat panggilan daripada mak long bahawa Opah ruby di masukkan wad.. agak risau juga kerana opah terpaksa menggunakan oksigen sebagai bantuan pernafasan..cxtau nk wat cmne bb kami di muar dan opah di perak.. isnin malam ayah buat keputusan untuk pulang ke kampung esok harinya (selasa)juga walaupun sesi persekolahan masih berlangsung.. kami bertolak ke kampung sekitar jam 8 pagi.. alhamdulilah perjalanan kami selamat walaupun menghadapi jalan yang sibuk.. petang tu dlm kul 4.30 kmi pergi melawat Opah.. agak teruk juga keadaan Opah.. tapi Ruby tabik spring ngan opah bile die tahu kami sampai die kuatkan diri die macam org x sakit.. tp kami thu die hanya berpura-pura.. jantung opah berdeyut plhn.. tiap hari opah terpaksa menjalani Dialisis bb kdua2 buah pingg opah dh x bfungsi.. kcian kt opah smpai bgkak2 tgn die.. bukn 2 jek opah terpaksa kencing dan makan menggunakan salur.. jadi raya kami x de makne pada kali ini hanya tumpukan kepada opah.. semoga opah cepat sembuh...doktor kata paru2 opah berair.. harap2 opah dpt sihat seperti biasa... korang doakan juga ye...





Tag From si Comel Nuyu

to my kakak nuyu..tq coz tag ruby
#Apa benda paling penting dalam hidup anda?
jam,handphone,dompet,contact lens, minyak wangi

#Benda terakhir yang korang beli pakai duit sendiri
selendang (ngeh2)

#Dimana tempat korang nak langsungkan perkahwinan dan apa tema perkahwinan korang?
setakat ni bercadang nk wat kt umah jek.. lau bole xnkj mmbzir.. tp impin ruby nk kai tema warna putih mase nikah, soft pink mase bersanding.. tp kne ikut chenta hati juga...hehehe

#Adakah korang sedang bercinta sekarang?
yup.. alhamdulilah :)

#Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
 insyallah sehingga nafas terakhir

#Novel/buku/majalah yang terakhir korang beli?
novel: tiada sepertimu

#Antara mak ayah korang , mana yang korang lebih mesra?
My dad bb senang ckit cite secret

#Namakan orang yang betul2 korang nak jumpa dalam hidup korang?
 my best frenz zeti nabiha zainal ( dh hmpir 9thun x jumpe)


#Adakah korang basuh baju korang sendiri?
yup pasti...coz jenis cerewet ckit

#Dimanakah tempat yang betul2 korang nak pergi?
Australia (huhu impian bulan madu)

#Pilih salah satu , peluk atau cium.


cium... hehe nakal ckit


#Beritahu 3 benda tentang orang yang tag anda.
my cluzmate
umur 22
sgt sopan n baik

#Benda yang korang sayang sangat dalam hidup korang ?
of coz my hp...xleh lau xde

#5 lagu yang paling korang suka n slalu dengar :

Disaat aku mencintaimu - Dadali 
suaraku berharap- hijau daun
tuhan berikan aku cinta- ayushita
sorry seems to be the hardest way- blue
ku harap cinta- nowseeheart

#5 blogger yang dipertanggungjawabkan utk jawab tag ini :
     tipus, abid Pm, notaami,biskut, Dr love

Anniversary

Alhamdulillah hari ni genaplah hubungan percintaan Ruby n chenta hati selama 1 thun..sepanjang perkenalan dan percintaan ini terlalu banyak kenangan manis yang kami kongsi bersama..




 Untuk sayang saya:

  1. sayang tq coz selalu memberikan keceriaan.. 
  2. tq juga bb pulihkan hati yang lara ini...
  3.  tq kerana percayakan cinta ini
  4. tq bb setia bersama
  5. tq kerana membimbing
  6. tq coz selalu support
  7. syg kmu selalu...
korang semua doakn Ruby n chenta hati kekal selamanya ye.. amin.. doakan kmi juga dpt capai cita-cita kami dan mendirikan rumah tangga.. 

untuk kmu juga sayang.. selamat ulang tahun percintaan yang pertama


Award lagi

Yuhu beznye dapat award lagi.. kali ni daripda dua blogger tomey


ok yang ni daripda si cantik manis Erza

dan 

daripada  maicher

tq to 2 of u.. really appreciate it... luv u all

ok Ruby nk cakap pasal 5 PERKARA mengenai diri Ruby

  1. Nama sebenar Nur Nabiha Aziz @ Ruby @ babyjunior @ kakak @ Bieha @ cikgu @ Mama (opss sape paggil mama 2) hehhe... lantak korg nk panggil dgn gelaran pe ye
  2. Anak kedua daripada 4 beradik yang kesemuanya perempuan.. 
  3. Bakal guru dalam jurusan Prasekolah
  4. Berumur 20 tahun
  5. Sudah dimiliki hehehe



So sory ruby xnak tag orang bb hari tu dah tag.. xtau nk tag sape plak..lain kali Ruby tag pule ye

Follower ke 100

Wah pagi2 buke blog dpt tau follower dh pai 100... happy2... 


Si blogger yang telah jadi follower yg ke seratus (100) ialah D'arenashoppe
Ni page die:



ok ruby berhati mulia arini.. sebagai penghargaan terhadap follower...Ruby nk bg topup Rm5...sory x byk..hehehe kt D'arenashoppe kerana jadi follower bertuah ruby...Atas dasar itu plz leave ur hp no dkt email ruby ye:
cutyruby90@yahoo.com

Award

Hari ni blik exam buke lappy, jengah blog... hua dpt tau terima award.. 
dr sape ye???
dari si comel mama yuyu yoyet... blog die pun tomey aw


kne tag blogger lain..ruby nk tag 10 0rg










pastu kne cakap pasal 7 hell random things about yourself? 
ape yer??
  1. huhu pantang kalau org yang x dikenali berbual dengan membahasakan diri denagn aq kau.. rase cam hurh biadapnye.. org yg leh ckp aq ko dgn Ruby hanyalah kawan2 yg btul2 rapat 
  2. Suke sgt lawan cakap mak...haha bukan ape ruby suke sgt menyakat mak lagi lau ayh ruby pun joint.. memg sedap r kenekan mak...haha kejamkan
  3. suke cubit n gigit pipi si adik... die x nges die lg cabar...huahua Ruby akn wat smpai die pukul ruby..hahah pelik2 jek
  4. suke aiskrim..sampai satu tahap pernah merajuk ngan ayah bb x blikan aiskrim.. hingga memaksa ayah untuk pergi ke kedai beli aiskrim untuk kembalikan mud Ruby...terasa kejam plak..huhuhu
  5. kerja jahat pe lg ye... oo igt dah.. pernah jadi pengawas yang sgt otai kerana leh join budk2 nakal main mercun, panjt bumbung sek semata2 nk ambik gmbo (dulu ye sekrg dh feminin)
  6. Pernah belasah adik yg ketiga bb die study math dgn membaca...pantang Ruby lau org x suke math..lg2 lawan ckp... tp bile pkir blik kecian gak bb besah die teruk...tp ape2 pun sbg stu pgjrn untuk die
  7. pernah menipu mak cik bb nk tgk muvie ngan akk..haha dlu x leh kuo uma..so terpaksa tipu bb nk tgk wyg ngan akk.. tp blik2 kne mrh bb kntoi
ade byk g kot... tp setakat ni saja jek lah ye


Betul ke??

Betul ke orang kata pompuan ni lau putus cinta mesti kurus?? korang setuju kew?? tapi pada Ruby xlah.. ade jek yang putus cinta berat badan nye makin naik.. emm knp ye org putus cinta mesti kurus @ gemuk??

analisis sebab kurus:

  1. bab sedih pai x nk makan
  2. nk kurus bb xbf cakap aq gemuk tu yg di minta putus
  3. nk buktikn aq pun leh jd model r
  4. nk cri bf bru lg ensem
  5. nk wat si die rase bersalah bile tgk aq kurus
analisis sebab gemuk plak:
  1. bio kasi berat ni naik n bdn jd mntap gitu
  2. rase emo jek mknn r jadi pengubatnya
  3. lau gemuk nnti xde orang minat( membuktikan syg ku hanya untk mu)
  4. gemuk cpt skit,cepat mati, aman dunia xyah tgk muke ko lg
  5. lau gemuk mlu nk kenal ngan org ( so cintaku hanya untukmu)
anyway betul ke semua tu... yg penting berganatung pada seseorang itu mengawal emosinya right..

ok lah mahu sambung study...tata :)

Saya mula rindu

Rindunye... rindu sgt2... wlupun bru jek blik umah weekend aritu... emm tergiang lagi di telinga ni adik2 gurau2.. masih teringat lg si adik (azrina) main piano.. Ruby bangga sgt ngan azrina event die bru 6 thun tp die dh boleh main pelbagai jenis lagu dengan piano.. adik Ruby yg ketiga (nadhirah)  x payah cakap lah memg dh master dengan piano ni sampaikan die bercita-cita nak jd cikgu piano ble besar nnti.. moga2 impian die tercapai...amin..

Ni ade sedkit rakaman time si kecil main piano

video
video ni kurang jelas bb pkai hp+ sekecil not in mud so die main cincai2 jek..
ape2 pun rindu adik2 dirumah

Gastrik

Ruby blik rumah arini.. ingat balik nk berehat n bersantai... 
Rupenya gastrik yg menyerang sejak hari isnin lalu x baik-baik lagi..
 sekejap ok sekejap x ok... nk nges ni bab ckit die bisa sgt kdg2.. 
bile x mkn slh bile makn skit juga.. adui ape mahu buat ni.. 
so ayh Ruby pun ckp ni kne cek dr  juga event Ruby ni penakut huhu.. 
knp??

??

??
 bb tkut mam ubat.. kwang2 kantoi..
so lepas mgrib td Ruby di antar ayh ke klinik panel kuarga emmm.. 
igtkn nk minta injection cam selalu tapi sebaliknya..
 huargh Ruby kne telan 10pil ubat depan dr juga.. 
meleleh juga r air mata ni mase kne telan tu.. 
huhuhu wat malu sudah.. tapi ape leh wat dh memang takut kn...


Doktor Pesan:

  1. makan ubt ni abiskan 2 jam sekali..so sad
  2. minum air soya
  3. jgn minum teh @ kopi (ooh my favourite)
  4. makan dgn kdr yg ckit bb tkut berlawan dgn angin ( yes pluang diet...ngeh ngeh)
  5. jgn mkn pedas @ masam (usus kmu dh kritikal) oohh tidak sy syg usus sy

ape lg ye?? emm x igt..nnti tye ayh blik bb die dgr skli..

Ape-ape pun doakn ruby cepat sembuh k!!

Attention!


How to order?
  • Please fill in the order form which is situated at the above of this page

  • Do wait for our respond upon confirmation for your order availability, insyaAllah we will reply to you within 24 hours and provide you the details on the bank account no. After you receive our confirmation mail, you may proceed to do the payment.


  • Payment need to be done within 24 hours after reservation. After you have make your payment, please reply back to us for the payment details as per below:


  • -Bank, Date, Time, Amount

    -Attachment of slip or receipt (please take a picture or scan)

    **If you're using online banking such as Maybank2u or others, please put fadzlinabiha90@gmail.com on the recipient's mail.

  • Postage will only be done on:

    Every Monday - Friday

    Please inform us once you've receive your parcel. If you do not receive your parcel more than 2-3 days, kindly let us know and we will provide you the tracking number.

    **Note: Please kindly ensure you provide to us the correct address, we will not take any responsibility if your parcel does not arrive to you due to the wrong address given.

  • Terms and Conditions

  • First come, first serve.


  • For those who have make reservation and want to cancel the order, please inform us earlier. We only deal with serious buyer. Reservation is allow only for 24 hours, we will immediately terminate your order after 24 hours if we do not receive any feedback from you.


  • Goods sold are not returnable or exchangeable except for torn/rip-off items. We will only accept within 3 days from the day you receive the items, with conditions items are still new and never being worn.


  • Free gift will be given for those who spend RM150 and above.


  • Luvly :)

    ruby bieha

Order form

Select One
Name:
Email Address:
H/p Number
Adress
Item code
Quantity
Payment Methods
State/Region
Payment will be made
I agree with all the terms and condition Yes No
Click here to create your own form.
m
e
s
s
a
g
e